Jessica Simpson kanteli pikkusiskostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen blonditähti Jessica Simpson käyttäytyy kuin kuka tahansa nuori nainen. Hän nimittäin kanteli äidilleen Ashlee -pikkusiskonsa käytöksestä New Yorkissa järjestetyssä gaalaillassa.

Jessican ja hänen äitinsä vieressä olleet ihmiset kuulivat kun Jessica kertoi Ashleen lähes polttaneen kotitalonsa.

– Äiti, Ashlee on niiiiin tyhmä. Hän jätti popcornit mikroaaltouuniin ja melkein poltti koko talon, Jessica kanteli.

New York Postin mukaan Jessica kertoi lisäksi äidilleen olevansa huolissaan Ashleen juhlimisesta. Hänen mielestään sisko käy ulkona turhan usein ja Jessica haluaakin Ashleen rauhoittuvan ennen kuin liiallinen juhliminen vahingoittaa hyvin alkanutta artistiuraa.

Ashleen juhliminen on huomattu myös mediassa. Taannoin hänet bongattiin ”intiimeiltä treffeiltä” kahden miehen kanssa samana päivänä. Samana iltana Ashlee juhli uuden I Am Me -albuminsa julkaisua newyorkilaisessa PM Lounge -baarissa.

Jessican oma elämä ei ole välttämättä parhaissa mahdollisissa kantimissa, sillä hänen ja Nick Lacheyn avioliiton on huhuttu viime aikoina olevan karilla. Viihdelehti Stara.fi tapasi Jessican juuri ennen huhujen alkamista. Lue haastattelu tästä.