Agnes Pihlava tippui Idolsista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Idols-kilpailu alkaa lähestyä loppuaan. Sunnuntaina jäljellä oli enää neljä kilpailijaa, joista vain kolme sai yleisöltä mandaatin jatkaa ensi viikon finaaliin. Vähiten yleisöääniä saanut Agnes putosi pois kilpailusta.

Illan teemana oli disco, joten kilpailukappaleina kuultiin lähinnä 70-luvun discohittejä.

Ilkka Jääskeläinen esitti ensimmäisenä Kool & The Gangin Cherish -hitin hieman epävarmasti. Hänen toinen kilpailukappaleensa oli Bee Geesin klassikko Stayin’ Alive, joka olikin sopiva valinta energiselle miehelle.

Toisena esiintynyt Katri Ylander esitti finaalissa upean tulkinnan Diana Rossin kappaleesta Do You Know Were You’re Going To. Toisena discoviisuna hän esitti Baccara-yhtyeen vauhdikkaan Yes Sir I Can Boogie -tanssihitin vuodelta 1977.

Agnes Pihlava oli valinnut aloituskappaleekseen Cherin If I Could Turn Back Time -hitin. Hänen toinen kappaleensa oli Tina Charlesin I Love To Love vuodelta 1976. Agnesin karisma ja kielitaito eivät riittäneet enää jatkopaikkaan.

Viimeisenä finalistina esiintynyt Pete Seppälä otti yleisönsä Bee Geesin tunnelmallisella How Deep Is Your Love -kappaleella ja vauhdikkaalla The Trammpsin Disco Inferno -klassikolla.

Ensi viikon finaalissa on mukana enää kolme kilpailijaa. Vuoden 2005 Idols-kilpailun kärkikolmikko on siis Ilkka Jääskeläinen, Katri Ylander ja Pete Seppälä.