Jessica Simpsonin nimestä kiistellään oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Jessica Simpsonin nimestä käydään parhaillaan kiistaa oikeudessa. Supertähden nimi on vaihtanut omistajaansa jo pariin otteeseen ja nyt nimen käyttöoikeuksien jälleenmyynnistä vaaditaan provisiota oikeudessa.

Dukes Of Hazzard-elokuvan ja Newlyweds-sarjan tähti myi viime vuonna nimensä kaupalliset käyttöoikeudet kymmenellä miljoonalla dollarilla Andrew Kirplanille, joka lupasi lanseerata mm. Jessica Simpsonin nimeä kantavan lastenvaatemerkin, urheiluvaatemerkin ja korusarjan.

Kirplani petti kuitenkin lupauksensa ja myi nimen käyttöoikeudet eteenpäin noin 15 miljoonalla dollarilla. Julkkisten nimiin keskittynyt Icon Licensing Group LLC -yritys vaatii nyt kyseisestä kaupasta 180.000 dollarin provisiotaan oikeudessa.

Lue Stara.fi:n Jessica Simpson -haastattelu tästä.