Jessica Simpsonille oma tv-show?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newlyweds-tv-sarjasta tutuksi tullut laulaja-näyttelijä Jessica Simpson suree yhä äskettäin kariutunutta avioliittoaan Nick Lacheyn kanssa. Nick ilmoitti jo aiemmin, että hänet on kiinnitetty uuden komediasarjan pääosaan, mutta nyt myös Jessica tekee paluuta ruutuun.

Jessica on keskittynyt viime aikoina lähinnä seuraavan And the Band Plays On -albuminsa valmisteluun. Nyt kuitenkin myös televisiorintamalta on tullut hyviä uutisia, sillä Jessica saa mahdollisesti oman tosi-tv-ohjelman, jossa häntä seurataan sinkkunaisena. Luvassa on siis jatkoa Newlyweds -sarjalle.

Simpson uskoo, että uusi ohjelma helpottaisi hänen selvitymistään avioerosta. Hänen faninsa saivat seurata avioliittoa, joten eron jälkeinen sinkkuohjelma olisi sopiva jatkumo kokonaisuudelle.