Jessica Simpson vierailee Täydellisissä naisissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin vankan suosion saanut Täydelliset naiset -televisiosarja kiinnostaa myös julkkiksia. Äskettäin sinkuksi jäänyt Jessica Simpson tullaan mahdollisesti näkemään vierailulla kyseisessä suosikkisarjassa, MSN kertoi Yhdysvalloissa.

Alustavien tietojen mukaan Simpsonin kanssa on käyty neuvotteluja kahden jakson pituisesta vierailusta. Ohjelman tiedottaja on kuitenkin kiistänyt tiedot Simpsonin vierailusta.

Jessica Simpson bongattiin äskettäin lounaalta Täydelliset naiset -sarjan tähden, Eva Longorian, kanssa Los Angelesissa sijaitsevassa Cha Cha Cha -ravintolassa. Silminnäkijän mukaan Jessica kiitti Evaa hauskasta seurasta ja totesi: ”Kiitos kun sait minut nauramaan. Tiedät kuinka paljon tarvitsen sitä juuri nyt.”