”Madonna on säälittävä lehmä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesystävänsä David Furnishin kanssa torstaina naimisiin mennyt Sir Elton John on sivalsi polttareissaan Madonnaa. Furnish pyysi Madonnaa laulamaan polttareissa, mutta supertähti kieltäytyi kunniasta.

Railakkaiden polttareiden jälkeen Elton otti lavan haltuun lontoolaisella Too2Much-klubilla. Kiitettyään kaikkia paikalla olijoita ja esiintyjiä, hän päätti sivaltaa vielä Madonnaa. Keikasta kieltäytymisen raskaasti ottanut Elton totesi Madonnan olevan ”säälittävä lehmä”.

– Madonna, se säälittävä lehmä. David pyysi häntä kolme kertaa esiintymään, mutta hän ei tullut, Elton lateli lavalta.

Elton ja David maksoivat paikallisille poliisivoimille 10.000 puntaa siitä, että viranomaiset vartioivat hääpaikkana toiminutta maistraattia. Hääpari pelkäsi, että paikalle olisi tullut homoliittojen vastustajia.