Gwyneth Paltrow oli liian ruma elokuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin näyttelijöihin nykyisin lukeutuva Gwyneth Paltrow ei ole aina ollut elokuvantekijöiden suosikki. Uransa alkuvaiheessa hän menetti jopa erään leffaroolin, sillä hän oli elokuvan tekijöiden mielestä liian ruma.

Gwyneth kävi 20-vuotiaana koekuvauksissa Golden Gate -elokuvaan. Elokuvan ohjaaja John Madden olisi ottanut hänet mukaan, mutta studion muut päättäjät olivat eri mieltä.

– Hän kiinnitti minut Golden Gate -elokuvaan kun olin 20-vuotias. Foxilla joku kuitenkin teki toisenlaisen päätöksen ja sanoi, että en ollut tarpeeksi kaunis rooliin, Paltrow paljasti Sunday Timesille.

Parhaillaan toista lasta miehelleen, Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martinille, odottava tähti kertoi, että hän pakotti itsensä unohtamaan moiset kommentit.

– Minusta oli parasta jättää tuollaiset kommentit kokonaan omaan arvoonsa. En edes kuunnellut niitä. Muuten ne olisivat tehneet minut hulluksi.

Näyttelijä kertoi myös, että käyttää samaa tekniikkaa lehtijuttuihin, jotka käsittelevät hänen yksityiselämäänsä.

– En edes lue niitä. Teeskentelen, että mitään juttuja ei edes ole. Olisi vaikea poistua kotoaan, jos ne jutut ottaisi vakavasti.