24-sarjasta tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävän 24-televisiosarjan päätähti Kiefer Sutherland on valmis aloittamaan 24-elokuvan kuvaukset heti kun käynnissä olevan viidennen tuotantokauden kuvaukset saadaan päätökseen, Moviehole.net kertoi.

Sarjan viides tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa kaksi viikkoa sitten. Suomessa on menossa neljäs tuotantokausi.

Sarjan tuottajat kaavailevat suositun sarjan muokkaamista elokuvaksi, kun sarja menee tauolle tuotantokauden jälkeen. Tuottajat ja Sutherland ovat varmoja, että yleisö ottaa innolla vastaan myös 24-elokuvan.

– Mielestäni on aina tilaa tällaiselle elokuvaidealle, joka on täysin erillään 24-sarjasta. Tarkoitan, että elokuvan hahmotkin olisivat erilaisia eikä elokuvalla ole välttämättä mitään yhteyttä sarjaan, Sutherland kaavailee.

24-televisiosarjaa on tarkoitus tehdä vielä ainakin kuudes tuotantokausi sen jälkeen, kun elokuvan kuvaukset ovat valmiit.

Kiefer Sutherland palkittiin sunnuntaina elokuvanäyttelijöiden killassa parhaana draamasarjan miesnäyttelijänä 24-sarjan Jack Bauerin roolistaan.