Jessica Simpson deittailee tunnettua rokkaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen superjulkkis Jessica Simpson on ilmeisesti päässyt avioeronsa yli ja aloittanut uuden elämän. Poppari Nick Lacheystä marraskuussa eronnut Jessica on nyt bongattu uuden miehen kainalosta.

Jessica vietti iltaa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levinen seurassa ja ruokki samalla sitkeää huhua, jonka mukaan pari seurustelisi. Jessica, Adam ja heidän ystävänsä Kirsten Dunst bongattiin juhlimasta Los Angelesissa sijaitsevasta Chateau Marmont hotellista. Loppuillasta Jessican nähtiin lisäksi hiipivän rokkarin huoneeseen, New York Post raportoi.

Lehden mukaan tarkkaavaiset hotelliasukkaat näkivät Jessican poistuvan aamulla Adamin hotellihuoneesta, kun hänen ystävänsä Cacee Cobb tuli hakemaan häntä. Pariskunnan on huhuttu seurustelleen jo viikkojen ajan, kun Jessica kertoi ystävilleen kuinka romanttinen Adam on.