Jessica Simpson ja Nick palaamassa yhteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Jessica Simpson erosi marraskuussa Nick Lacheystä kolmen vuoden avioliiton jälkeen. Viime päivinä hänen on kerrottu deittailleen Maroon 5 -yhtyeen Adam Levinea, mutta nyt on selvinnyt, että pariskunta on deittaillut jo jonkin aikaa salaa myös toisiaan.

Julkisuudelta tarkoin varjellut tapaamiset ovat ilmeisesti saaneet Newlyweds-ohjelmasta tutun parin harkitsemaan vakavasti suhteen jatkamista.

– He ovat kyselleet toisiltaan, että kannattaako heidän sittenkään erota kaiken tämän jälkeen. Nick kysyi Jessicalta oliko tällä yhtä hauskaa kuin hänellä, pariskunnan lähipiiristä raportoitiin brittiläiselle Morre -lehdelle.

– Kun Jessica vastasi myöntävästi, Nick kysyi haluaisiko Jessica yrittää uudelleen. He ovat tavanneet toisiaan useita kertoja salaisesti sen jälkeen.

Jessica ja Nick bongattiin viime kuussa myös Valley Inn -ravintolasta, jossa he tapasivat yllättäen. Nick halasi ja suuteli entistä vaimoaan lämpimästi. Lähipiirin mukaan pariskunta ei ole eronnut, vaan pitää eräänlaista aikalisää suhteestaan, jotta voisivat tehdä rauhassa päätöksen suhteen tulevaisuudesta.