Hollywoodin kuumimmat naistähdet alastonkuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi tämän hetken kuumimpiin naisnäyttelijöihin kuuluvaa tähteä, Scarlett Johansson ja Keira Knightley, poseeraavat alasti tänään Yhdysvalloissa julkaistavassa Vanity Fair -lehden Hollywood -erikoisnumeron kannessa. Heidät ikuisti maailman maineikkain julkkiskuvaaja Annie Leibowitz.

Kuvassa on mukana myös muodin miespuolinen supertähti Tom Ford, joka sai kunnian poseerata vaatteet yllään kahden alastoman superjulkkiksen kanssa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Fordin tilalla piti olla näyttelijä Rachel McAdams, mutta hän perui osallistumisensa.

– Hän ei halunnut tehdä sitä, ja koska hän taisi tuntea olonsa epämukavaksi lavasteissa. En halunnut tehdä kenenkään oloa epämukavaksi, kertoi McAdamsin tilalle astunut Ford ABC-kanavan haastattelussa eilen.

Kansikuvassa Keira Knightley istuu sivuttain kädet ja jalat aseteltuna kriittisten paikkojen eteen. Hieman enemmän paljastava Scarlett Johansson puolestaan makaa kuvassa vatsallaan.

Samaisessa lehdessä nähdään alastomana myös Angelina Jolie, joka tosin poseeraa kylpyammeessa. Eräässä toisessa kuvassa näyttelijä George Clooney nähdään täysissä pukeissa ”elokuvaohjaajana” kuvaamassa uimapukuisia naisia.

Katso video kuvauksista!