Sunrise Avenue : All Because Of You

Singlet · Stara.fi

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue-yhtye on mielenkiintoinen uusi tuttavuus kotimaisella pop-rock-rintamalla. Soundillisesti yhtye kulkee jossain Poets of the Fallin ja Blink 182:n välimaastossa.

Yhtyeen ensimmäinen single on raikas ja railakas All Because Of You, joka kuulostaa siltä, että se voisi olla jonkin menestyneen jenkkiyhtyeen tuotantoa. Soundipuoli toimii mainiosti, mikä ei sinänsä ihmetytä nykysuomessa.

Biisin pääasiallinen clue on kuitenkin kertosäkeessä, jonka melodia on todella tarttuva ja iloisen energinen. Kappaleessa on selvää hittipotentiaalia myös maailman musiikkimarkkinoita ajatellen. Toivottavasti kappale päätyy jossain vaiheessa soimaan myös Suomen ulkopuolelle.

Ensimmäinen single antaa odottaa paljon yhtyeen tulevalta materiaalilta. Olisiko tässä seuraava suomalainen menestyjä?

Pisteet 4/5