Darin kiertueelle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen poptähti Darin saapuu Suomeen huhtikuun loppupuolella. Kovasti odotettu kiertue sisältää neljä keikkaa, joista ensimmäinen nähdään Helsingisssä 19. huhtikuuta. Helsingin lisäksi Darin esiintyy myös Turussa 20.4., Tampereella 21.4. ja Vaasassa 22.4.

Idols-tähti Darin on kotimaassaan Ruotsissa yhtä suosittu kuin saman kilpailuformaatin kautta Suomessa tähdeksi tullut Antti Tuisku. Armottoman seulan läpi selvinnyt Darin on lahjakas laulaja ja energinen tanssija, joka on Ruotsin tämän hetken kuumin popsuosikki hysteerisine teinifaneineen.

Darinin esikoislevyltä The Anthem nousi hitiksi Money For Nothing. Seuraaja, Darinin omaa nimeä kantava kakkosalbumi, julkaistiin viime syyskuussa. Myös Suomessa sen kappaleista – kuten Darinin itsensä kirjoittamasta Step Up ja Who’s That Girl on tullut tiuhaan radioissa soivia jättihittejä.

Menestystä on ollut rakentamassa Britney Spearsin, Westlifen, Celine Dionin ja Kelly Clarksonin kanssa työskennellyt Jörgen Elofsson.

– Darinista lisää uudessa STARA-lehdessä! Tilaa omasi tästä!

– Lue Darin –haastattelu!

– Katso Darin-fanitapaamisen kuvat!

– Kuuntele haastattelu Stara.fi podcastissa!

– Darin @ web: www.darin.se