Gwyneth Paltrow pukeutuu parhaiten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen muotilehti Harper’s Bazaar on jälleen pyytänyt muotialan ammattilaisia äänestämään maan parhaiten pukeutuvaa naista. Voittajaksi nousi tänä vuonna näyttelijä Gwyneth Paltrow, joka on siten yksi saarivaltion tämän hetken kuumimmista muoti-ikoneista.

33-vuotias Paltrow on noussut erityisen suosituksi Britanniassa sen jälkeen, kun hän muutti maahan Yhdysvalloista miehensä, Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martinin, perässä. Nykyisin heidän perheeseensä kuuluu myös tytär Apple. Toinen lapsi on lisäksi jo tulossa.

Paltrowin takana listan kärkisijoilla olivat muiden muassa supermalli Kate Moss, näyttelijät Thandie Newton ja Sienna Miller sekä malli Liberty Ross. Maan nuorin muoti-ikoni, 17-vuotias Peaches Geldof, sijoittui listan seitsemänneksi.