Gwyneth Paltrow synnytti pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrowin odotus on päättynyt onnellisesti poikalapsen syntymään. Paltrowin ja Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martinin lapsi syntyi jo viime viikonloppuna, tähden tiedottaja on vahvistanut.

Lapsen nimeksi on ennakkotietojen mukaan tulossa raamatullisesti Moses Martin. Joulukuussa 2003 naimisiin menneellä pariskunnalla on jo entuudestaan tytär Apple, joka täyttää ensi kuussa kaksi vuotta.

Paltrow oli vuoden ensimmäinen synnyttänyt megajulkkis. Perässä tulevat vielä ainakin Katie Holmes ja Angelina Jolie.

Gwyneth Paltrow vahvisti pitkän huhumyllyn jälkeen vasta tammikuussa olevansa raskaana. Screen Actors Guildin gaalaillan juontaja toivotti tuolloin lavalle ”raskaana olevan näyttelijän” ja tiedusteli tähdeltä kuinka pitkällä raskaus oli.