Keira Knightleyn Oscar-puku nettihuutokauppaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Keira Knightley on ilmaissut useaan otteeseen halveksivansa elokuva-alan gaalatilaisuuksia ja kutsunut niitä muun muassa ”viihdealan koiranäyttelyiksi”. Nyt Keira on ilmoittanut myyvänsä tämän vuoden Oscar-juhlissa pitämänsä iltapuvun nettihuutokaupassa.

Keira asettaa upean Vera Wangin pukunsa myyntiin nettihuutokauppaan ja ilmoitti ohjaavansa puvusta saamansa tulot hyväntekeväisyyteen, eli Itäisen Afrikan ruokaongelmiin. Upean viininpunaisen asun huutokauppa alkaa 21. huhtikuuta.

– Se on niin upea iltapuku, että olen todella otettu että voin lahjoittaa siitä saadut varat Oxfamille. Olen nähnyt televisiossa raportteja Itäisen Afrikan kauheuksista ja tiedän kuinka kovaan tarpeeseen nämä varat tulevat. Olen onnellinen kun voin auttaa, Keira kertoi tiedostustilaisuudessa.

Jos haluat huutaa Keiran iltapukua, voit ottaa osaa huutokauppaan osoitteessa www.oscardress4oxfam.org.