Madonna tekee historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna suuntaa toukokuun lopussa seuraavalle maailmankiertueelleen. Nyt turneesta on tulossa yksi kaikkien aikojen nopeimmin loppuunmyydyistä kiertueista, kun peräti 29 konsertin liput vietiin käsistä.

Erityisen nopeasti myytiin loppuun seitsemän Lontoon ja neljä Pariisin esiintymistä. Myös New Yorkin, Amsterdamin, Montrealin, Los Angelesin ja Las Vegasin keikkojen liput loppuivat ensimmäisten joukossa.

Confessions Tour on tätä menoa kasvamassa Madonnan uran suurimaksi kiertueeksi. Vuoden 2004 Re-Invention Tour esitteli poptähden noin miljoonalle katsojalle ja kiertue tuotti 103 miljoonaa euroa.

Confessions Tour -kiertue alkaa Los Angelesista 21. toukokuuta ja päättyy Amsterdamiin 3. syyskuuta. Suomi ei mahtunut keikkakalenteriin, joten meitä lippujen suuri menekki tuskin häiritsee. Suomea lähinnä oleva keikka nähdään Horsensissa, Tanskassa, 24. elokuuta 2006.