Kesän ensimmäinen jättikonsertti Tampereelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän ensimmäinen NRJ In The Park -tapahtuma järjestetään 12. toukokuuta Tampereella Särkänniemessä. Konsertissa esiintyy tuttuun tapaan vakuuttava kattaus koti- ja ulkomaisia hittiartisteja.

Konsertin odotetuimpiin tähtiin kuuluu ruotsalainen Darin, joka on kotimaassaan Ruotsissa yksi tämän hetken suosituimmista miesartisteista. Niin ikään Ruotsista saapuu Marie Serneholt, joka muistetaan A-teens –yhtyeen riveistä. Nyt Marie on kivunnut listoille soolosinglellään That Is The Way My Heart Goes.

Kotimaisia suosikkeja edustaa aiemmin myös Darinin kanssa duetoinut Jonna, joka julkaisi vastikään uuden singlensä Jäässä. Glamrock-sävyjä konsertiin puolestaan tuo tamperelainen Lovex, joka on niittänyt listamenestystä hitillään Guardian Angel.

Kwan on uudistanut musiikillista linjaansa popimpaan suuntaan ja yhtyeeltä lupa odottaa jälleen tyylikästä esiintymistä. Suomenkielistä hittimusiikkia konsertissa edustavat lisäksi Olavi Uusivirta sekä Happoradio.

Särkänniemeen odotetaan konserttipäivänä noin 20.000 kävijää. Särkänniemi perii kävijöiltä normaalin sisäänpääsymaksun, mutta itse konsertti on maksuton.

Viihdelehti Stara.fi käynnistää pian lukijakilpailun, jonka voittaja pääsee ystävineen tapaamaan Merie Serneholtia Tampereella.