Flinch-yhtyeen laulaja loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen Flinch-yhtyeen keulahahmo Ville Liimatainen loukkaantui kiirastorstaina keikallaan Turussa. Vauhdikkaana esiintyjänä tunnettu Ville sai kuulovaurion kesken keikan, kun hänen korvamonitorinsa tulppa tunkeutui syvälle korvakäytävään.

Korvasta meni keikan puolivälissä ensin kuulo ja sen jälkeen korva alkoi valua verta. Ville päätti vetää kivusta huolimatta keikan loppuun saakka ja tarjosi yleisölle lopuksi vielä encoren. Korvatulppa löytyi vasta keikan jälkeen sairaalaan kiidätetyn laulajan korvakäytävästä.

– Ei siinä ihmeempiä ollut. Luulen, että Ville vain pelästyi kovasti. Hän veti keikan loppuun asti ja palasi vielä encoreen. Kyllä Ville valitteli vielä tänään hieman että korvissa humisee, mutta ei siinä sen ihmeempiä, manageri Tommi Liimatainen kertoi Staralle.

Yhtyeellä menee tällä hetkellä lujaa. Huomenna keskiviikkona bändi tekee ensimmäisen ulkomaisen haastattelunsa Saksalaiseen rock-lehteen. Myös esikoisalbumi käy hyvin kaupaksi ja Liikaa -kappale soi radioissa tiuhaan. Yhtye nousee seuraavan kerran lavalle 26. huhtikuuta Helsingin Kaivohuoneella.