Madonnalla ja Angelina Joliella sama rakastajatar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Angelina Jolien entinen naispuolinen rakastaja Jenny Shimizu on paljastanut olleensa aiemmin lesbosuhteessa myös poptähti Madonnan kanssa. Shimizu kertoi suhteestaan Jolieen aiemmin keväällä ja on nyt paljastanut olleensa sängyssä myös Madonnan kanssa.

– Hän löysi minut musiikkivideonsa castingista ja soitti minulle aivan yllättäen. Hän pyysi minut lounaalle ja menin hänen kotiinsa. Sinä yönä mitään ei tapahtunut, mutta tunsimme heti vetoa toisiimme, Jenny Shimizu kertoi News Of The World -lehdelle.

– Tapasimme uudelleen juhlissa pari päivää myöhemmin ja tiesimme päätyvämme yhdessä sänkyyn. Olen katsellut Madonnan musiikkivideoita 14-vuotiaasta saakka ja toivonut, että tulisin jonain päivänä rakastelemaan tuon upean naisen kanssa. Tuo fantasiani toteutui lukuisia kertoja.

Madonna ei ole itse kommentoinut Shimizun väitteitä.