Lost-sarjan tähti joutuu vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Lost -televisiosarjan näyttelijä Michelle Rodriguez tuomittiin tiistaina vankeuteen rattijuopumuksesta. Hänelle tarjottiin vaihtoehtona myös yhteiskuntapalvelua, mutta hän valitsi mieluummin vankilan.

Nyt Michelle Rodriguez joutuu viideksi päiväksi vankilaan. Yhteiskuntapalvelua hän olisi joutunut suorittamaan 240 tuntia, eli kahdeksan tunnin työpäivällä lähes puolitoista kuukautta. Oikeutta käytiin sarjan kuvauspaikan lähellä Hawaijilla. Tuomionsa Rodriguez suorittaa Oahun saarella.

Kyseessä oli näyttelijän toinen rattijuopumus. Ensimmäisestä kerrasta hän sai kolmen vuoden ehdollisen tuomion Los Angelesissa vuonna 2004. Hän rikkoi siis samalla ehdonalaistaan, joten siitä voi napsahtaa vielä yli 16 kuukauden lisätuomio kiven sisässä.

Lost-sarjassa Ana-Lucia Cortezin roolia näyttelevä 28-vuotias Michelle Rodriguez on nähty myös elokuvissa S.W.A.T., The Fast and the Furious ja Resident Evil. Lisäksi hänen ääntään kuullaan lukuisissa peleissä.