Keira Knightley vei Kate Mossin sopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden kanssa viime aikoina sekoillut supermalli Kate Moss on jälleen saanut potkut maineikkaalta työnantajalta. Nyt kengän kuva takamukseen tuli maineikkaalta muotitalo Coco Chanelilta, jonka kanssa sopimus loppui tosin jo viime vuoden lokakuussa huumekohun seurauksena.

Sopimusta ei siis uusittu, ja Coco Mademoiselle -hajuveden uudeksi kasvoksi valittiin 21-vuotias näyttelijä Keira Knightley. Hänet valittiin brittiäänestyksessä juuri maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Keira nähdään tuotemerkin kasvona ensi vuoden alusta lähtien.

– Olen erittäin ylpeä siitä, että minua pyydettiin työskentelemään näin maineikkaan yrityksen kanssa. Olen innoissani saadessani seurata niitä upeita naisia, jotka ovat olleet edeltäjiäni, Keira kertoi lehdistötiedotteessa.

Chanelin mukaan Keira on hyvin samanlainen elegantti, kaunis ja moderni kasvo kuin esimerkiksi Nicole Kidman, joka on myös ollut saman yrityksen mannekiinina.

Kate Moss nähtiin kyseisen hajuveden kasvona vuodesta 2002 saakka. Hän menetti huumesekoilujensa seurauksena myös useita muita rahakkaita sopimuksia.

Keira Knightley nähdään seuraavan kerran valkokankaalla ensi kesänä ensi-iltansa saavassa Pirates Of The Caribbean : Kuolleen miehen kirstu -jatko-osassa.