Neljä Ruusua julkaisee uutta materiaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomirockin veteraaniyhtye Neljä Ruusua palailee jälleen uudella albumillaan. Edellisestä Karelia Express -levystä on kulunut reilut kaksi vuotta. Sen jälkeen yhtye on keikkaillut ja viettänyt muun muassa perhe-elämää, kun Ilkka Alanko sai viime kesänä perheenlisäystä.

Yhtye on valmistellut uutta levyä ilman kiirettä. Levyn tuottaa Kwan-yhtyeestä tuttu Antti Eräkangas. Tulevan levyn viimeiset nauhoitukset tehdään toukokuun aikana ja levy saadaan kauppojen hyllyille ensi syksynä.

Tänään maanantaina julkaistaan kuitenkin jo yhtyeen uusi single Soudat – huopaat, joka julkaistaan vain digitaalisesti.

Keikoilla Neljä Ruusua nähdään seuraavan kerran ensi kuussa, kun yhtye nousee lavalle Kaivopuistossa 11. kesäkuuta. Varsinainen kiertue alkaa juhannuksena.