Outkast hajoaa lopullisesti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-duo Outkast on hajoamassa lopulllisesti, kun Andre 3000 on kertonut yhtyekumppanilleen Big Boille, ettei hän lähde enää kiertueelle. Viime aikoina lähinnä näyttelemiseen keskittynyt Andre Benjamin on kuitenkin mukana vielä yhden levyn verran.

Yhtyeellä on vielä yksi albumi jäljellä sopimuksestaan levy-yhtiön Sonyn kanssa. Andren mukaan levy tehdään, mutta hän ei koskaan lähde kiertueelle markkinoimaan sitä. Hän kieltäytyi tekemästä kiertuetta myös yhtyeen edellisen Speakerboxx/The Love Below -albumin kanssa vuonna 2003. Sill0in Andre pyysi Antwan ”Big Boi” Pattonia esiintymään yksin keikoilla.

– Se on kuin palaisi takaisin vanhaan hiustyyliin. En halua palata sinne aina vain uudelleen. En halua olla lavalla rappaamassa, kun olen 40-vuotias. Silloin haluan luultavasti olla jossain klubilla soittamassa saksofonia, Andre veikkasi.

Big Boi on edelleen toiveikas yhtyetoverinsa päätöksen suhteen. Hän toivoo, että Andre 3000 olisi mukana vielä viimeisellä kiertueella, mutta Andren mukaan se on hyvin epätodennäköistä.

– Levybisnes on asettanut rajoituksia suhteellemme. Me olemme kuitenkin kuin veljekset. Riitelemme, mutta olemme silti yhdessä. Haluan Big Boin menestyvän Outkastissa ja sen ulkopuolella, mutta jotkut asiat eivät vain kestä ikuisuuksia.