Madonna suututti uskonnolliset ryhmät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusimman maailmankiertueensa sunnuntaina Los Angelesista aloittanut Madonna on jälleen kerran onnistunut suututtamaan useat uskonnolliset ryhmät. Erityisesti kohua aiheutti popin megatähden roikkuminen ”Jeesuksena” valtavaan ristiin naulittuna piikkikruunu päässään.

– Onko Madonna valmis ottamaan vastaan myös kaiken sen muun, mitä ristillä piikkikruunu päässä roikkumiseen kuuluu? Miksi joku noin lahjakas haluaa markkinoida itseään hyökkäämällä näin monia ihmisiä vastaan?, brittikirkon edustaja ihmetteli BBC:n haastattelussa.

Nyt kirkko vaatii Madonnaa poistamaan Live To Tell -kappaleessa nähtävän ristiinnaulitsemisen ohjelmistostaan. Madonna sivalsi esityksessään nähdyssä videossa George W. Bushia ja Tony Blairia, jotka esitettiin yhdessä Osama Bin Ladenin, Adolf Hitlerin ja Robert Mugaben kanssa.

Madonna on järkyttänyt kirkkoa aiemminkin. Esimerkiksi vuonna 1989 hän nousi otsikoihin polttamalla ristejä musiikkivideossaan.