Paris Hiltonin levy siirtyy jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiiriprinsessa Paris Hiltonin artistiura on kohdannut jälleen viivytyksiä. Paris on itse päättänyt, että hän haluaa saada levylleen mukaan myös coverin Gnarls Barkleyn Crazy -kappaleesta.

Päätöksen takia albumin julkaisu siirtyy syyskuuhun, kun Hiltonin päätöksestä neuvotellaan.

– Se on Parisin uusin idea, ja koska hänellä on sama levy-yhtiö, hän luulee asian olevan helppo hoitaa. Muutokset levyyn ovat pieniä, mutta tämä tarkoittaa, että kaikki muu joutuu odottamaan päätöksiä. Siksi albumin julkaisu siirtyy vähintään syyskuuhun, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

– Ensin levy piti julkaista heinäkuussa, sitten elokuussa. Levy on aina jo lähes valmis, kunnes eteen tulee taas uusia muutoksia.

Suomen levy-yhtiön mukaan Parisin debyyttisingle Stars Are Blind jaetaan maailmanlaajuisesti radioasemille perjantaina 2. kesäkuuta. Single julkaistaan virallisesti heinäkuussa ja albumi siis syyskuussa.