Gwen Stefani synnytti pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

No Doubt -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut ja sittemmin menestyksekkäästi soolouralle siirtynyt Gwen Stefani synnytti perjantaina pojan. Pariskunnan tiedotteen mukaan Stefanin ja Gavin Rossdalen ensimmäinen yhteinen lapsi saa nimekseen Kingston James McGregor Rossdale.

Lapsi syntyi Los Angelesissa sijaitsevassa Cedars-Sinai Medical Centerissä. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen US Weeklyn mukaan lapsi syntyi keisarinleikkauksella. Lapsi ja äiti voivat hyvin.

Pariskunta meni naimisiin syyskuussa 2002 kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Lapsi oli Stefanille ensimmäinen, mutta Rossdalelle toinen. Hänellä on edellisestä liitostaan tytär. Stafeni ilmoitti raskaudestaan joulukuussa kesken keikkansa huutamalla yleisölle ”Huutakaa niin lujaa, että lapseni kuulee sen!”.