Scarlett Johansson on yhä varattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Josh Harnett ja Scarlett Johansson ovat yhä yhdessä, sillä Harnett on kiistänyt heidän erostaan kertovat huhupuheet. Niiden mukaan pariskunta olisi eronnut vuoden seurustelun jälkeen.

Yhdysvaltalaisissa medioissa levinneiden huhujen mukaan Josh olisi juhlinut viime aikoina railakkaasti useiden näytävien blondien kanssa. Harnett katkaisi kuitenkin huhuilta siivet tiedottajansa välityksellä, kun tämä kertoi New York Daily News -lehdelle parin olevan yhä yhdessä.

27-vuotias Sin City -elokuvan tähti ja Scarlett Johansson tapasivat yhteisen The Black Dahlia -elokuvan kuvauksissa.

Brittinäyttelijä Keira Knightley on kertonut haaveilevansa Scarlett Johanssonin ja Kate Winsletin kaltaisesta kurvikkaasta vartalosta, mutta hän ei uskalla nostaa painoaan. Erittäin hoikka Keira on tunnustanut olevansa salaa kateellinen heidän vartaloistaan.

– Tuollainen on kerta kaikkiaan kaunista. Kuinka seksikäs nainen voi olla?, Keira hehkutti.

Keira Knightley yllätti äskettäin elokuvamaailman nousemalla 20-vuotiaana parhaan naisnäyttelijän Oscar-ehdokkaaksi elokuvasta Pride And Prejudice. Muut ehdokkaat olivat Reese Witherspoon, Judi Dench, Charlize Theron ja Felicity Huffman. Keira olisi voittaessaan ollut kaikkien aikojen nuorin Oscar-voittaja. Pystin vei kuitenkin Reese Witherspoon.