Madonna vaihtoi Britneyn Lindsay Lohaniin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna ”irtisanoi” äskettäin ystävyytensä Britney Spearsin kanssa, kun Spears sanoitui irti Kabbala-uskostaan ja ilmoitti keskittyvänsä jatkossa vain perheeseensä. Madonna suuttui päätöksestä ja vaati jopa antamiaan arvokkaita Kabbala-lahjoja takaisin itselleen.

Nyt Madonna on löytänyt itselleen uuden bestiksen näyttelijä Lindsay Lohanista, joka ilmoitti äskettäin harkitsevansa Kabbalaan kääntymistä. Madonna opastaakin parhaillaan Lohania Kabbalan saloihin ja toivoo, että hän saisi käännytettyä Lindsayn joukkoihinsa, In Touch ja MSNBC uutisoivat eilen.

Julkaisujen mukaan Madonna ja Lindsay tapaavat Kabbalan tiimoilta useita kertoja viikossa. In Touch-lehden mukaan he suunnittelevat levyttävänsä tulevaisuudessa jopa yhteisen dueton. Lisäksi suunnitelmissa on yhteinen matka ”pyhälle maalle”, kun Madonnan kiertue on ensin saatu päätökseen.