Miami Vice -leffasta tulossa floppi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian ensi-iltansa saava Miami Vice -televisiosarjan elokuvaversio on saanut erittäin nuivan vastaanoton kriitikoilta Yhdysvalloissa. Budjettiongelmien kanssa paininut leffa perustuu 80-luvulla maailmanmaineeseen nousseeseen menestyssarjaan (kuvassa).

Yhdysvalloissa 28. heinäkuuta ensi-iltansa saavan elokuvan pääosissa nähdään Jamie Foxx ja Colin Farrell. Elokuvan tekeminen maksoi 125 miljoonaa dollaria, mutta budjetti ylittyi selvästi arviolta 25 miljoonalla dollarilla.

Televisiosarjan luoja Michaell Mann on Fox Newsin tietojen mukaan ollut raivoissaan, koska elokuva ei ole saanut tavoitettua televisiosarjan henkeä. Hänellä on kuitenkin vielä aikaa hienosäätää leikkausta, mutta kriitikkojen mukaan tarvitaan ihme, jotta elokuva saataisiin toimimaan.