Tammerkosken Sillalla ennätysvauhdissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen keskustassa parhaillaan käynnissä oleva Tammerkosken Sillalla -kaupunkifestivaali on vetänyt festivaalialueelle ennätysmäärän kävijöitä. Tapahtumassa on tähän mennessä vieraillut noin 20.000 kävijää, joista iltatapahtumissa noin 7.000.

Aurinkoinen hellesää on saanut kaupunkilaiset liikkeelle, ja iltatapahtumien lisäksi erityisesti päivisin järjestettävät ilmaiskonsertit ovat saaneet valtaisan suosion. Paikalla on ollut useampana päivänä yli 3.000 kävijää. Tänään torstaina nuorison teemapäivässä esiintyivät ilmaiskeikalla Essentia ja Lovex -yhtyeet.

– Tätä menoa vanhat ennätykset rikotaan kirkkaasti. Erityisen suosittu tulee olemaan perjantain Anna Eriksonin konsertti, tapahtuman järjestäjä Seppo Randelin kertoi Staralle.

Viime viikon perjantaina alkanut yhdeksänpäiväinen festivaali päättyy ensi lauantaina Popedan esiintymiseen.