50 Cent haluaa viinaa ja seksiä 24/7

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-artisti 50 Cent on ilmoittanut tukevansa Englannin uutta vapaampaa alkoholilakia, jonka mukaan alkoholia saa myydä ympäri vuorokauden. Syyksi lain tukemiseen Fifty ilmoittaa sen, että uusi laki rohkaisee ihmisiä ryhmäseksiin.

Hiphop-tähti pitää alkoholista, koska se saa ihmiset luopumaan estoistaan ja lisää heidän kokeilunhaluaan vällyjen välissä. Hänen mukaansa alkoholi on helpoin tapa saada aikaan usean henkilön orgiat. Fifty ei tosin kertonut, mitä muita tapoja hän on mahdollisesti kokeillut.

– Kaikkien pitäisi saada juoda alkoholia koska haluavat. Olen ollut joissain todella hyvissä juhlissa brittiläisissä pubeissa kello 23 jälkeen. Jos olet siihen aikaan baarissa, kokeile shampanjaa. Naiset rakastavat sitä, 50 Cent hehkutti Loaded-lehdessä.

Haastattelussa Fifty korosti lisäksi, että viriilin miehen maineestaan huolimatta hän harrastaa aina turvaseksiä. Hän toivoi kaikkien muidenkin käyttävän kondomia, ettei vapaa seksi aiheuttaisi vakavia seurauksia.