Eminem pahoinpiteli miehen vessassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem joutui torstaina välikohtaukseen suositusta elokuvasta tutun Detroitin 8 Mile Roadin varrella sijaitsevassa strip tease -ravintolassa. Michiganilainen 46-vuotias mies väittää hiphop-tähden pahoinpidelleen hänet hieman yhden jälkeen aamuyöllä.

Miad J -nimeä käyttävä mies kertoi, että Eminem löi häntä kasvoihin neljä tai viisi kertaa Cheetah -ravintolan wc-tiloissa. Hän kertoi WXYZ -kanavalle seisoneensa tarpeillaan Eminemin vieressä, kun vessaan tuli toinen mies, joka alkoi juttelemaan Eminemin kanssa. Siinä vaiheessa hiphop-tähden turvamies komensi miestä olemaan hiljaa.

Miad J kehoitti kyseistä turvamiestä rauhoittumaan, jolloin Eminem menetti malttinsa ja alkoi lyödä vieressään seissyttä Miadia.

– En osannut odottaa sitä. Seisoin siinä ja hoidin omat ”asiani”, hän kertoi.

Miadin mukaan ravintolan turvamiehet keskeyttivät pahoinpitelyn ja heittivät Eminemin ryhmineen ulos ravintolasta. Miad sai Eminemin iskuista lieviä vammoja kasvoihinsa. Paikallinen poliisi kertoi Free Press -julkaisulle, että tekijä tai tekijät pakenivat paikalta välikohtauksen jälkeen samalla autolla.

Lisäksi kolmannella miehellä, rappari Trick Trickillä, oli mukanaan ase, jolla hän ei kuitenkaan uhannut ketään.

Detroitin poliisi haluaa nyt kuulustella Eminemiä illan tapahtumista, mutta ei ole vielä tavoittanut häntä. Ravintolan edustajan mukaan Eminem oli mukana kyseisessä välikohtauksessa, mutta enempää kommentteja ravintolasta ei annettu. Levy-yhtiö Interscope Records ei suostunut kommentoimaan tietoja MTV Newsille.