Kevin Federline tienaa juhlimalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spearsin alati juhlivana aviomiehenä tunnettu wannabe-hiphop-tähti Kevin Federline on muuttanut juhlimisesta aiheutuvat rahanmenonsa tulovirraksi. Nykyisin K-Fed nimittäin käyttää mainettaan hyväksi ja laskuttaa juhliin ilmestymisestään 20.000 dollaria – jos joku tosiaan haluaa hänet juhliinsa.

Kevinin holtittomaan tuhlaukseen kyllästynyt poptähti Britney on In Touch -lehden mukaan innoissaan siitä, että Kevin saa näin hieman omiakin tuloja. Vuokra-Kevin on tienannut lehden mukaan neljän kuukauden aikana yhteensä 700.000 dollaria.

Pelkistä juhlista Kevin ei moisia rahoja ole ansainnut, vaan hän on saanut 250.000 dollaria Blue Marlin -vaatemerkkin markkinoinnista ja 25.000 dollaria päivässä erään matkapuhelinoperaattorin markkinoinnista. Parhaillaan hän neuvottelee Jive Recordsin kanssa levytyssopimuksesta, josta hän toivoo saavansa 300.000 dollaria levyltä.