Janet Jackson naimisiin syyskuussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson ja hänen miesystävänsä, hiphop-tuottaja Jermaine Dupri suunnittelevat häitä. Dupri oli keskiviikkona mukana Hollywoodissa järjestetyssä ESPY Awards -gaalassa, jonka backstagella hän kertoi aikovansa naimisiin syyskuussa.

Atlantalainen rap-moguli oli paikalla Janetin seuralaisena ja hänen kuultiin kertovan ystävilleen pariskunnan aikeista. Tietojen mukaan hääpäiväkin on jo alustavasti sovittu, ja sormuksia vaihdetaan 26. syyskuuta.

Viime tiistaina Janet Jackson juhli railakkaasti uuden Call On Me -singlensä valmistumista ja paluutaan musiikkimaailmaan pitkän tauon jälkeen. Hollywoodissa ystäviensä ja Jermaine Duprin kanssa juhlinut Janet nähtiin Element -yökerhossa esittelemässä uutta hoikkaa vartaloaan.

Call On Me -singlellä vierailee hiphop-tähti Nelly ja siinä on mukana lainaus S.O.S. Band -yhtyeen kappaleesta.