Kevin Federline: Kappaleeni oli vitsi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaimonsa Britney Spearsin siivellä pop-uralle pyrkivä wannabe-rappari Kevin Federline on kehittänyt oivan tarinan pelastaakseen nahkansa ensimmäisen kappaleensa aiheuttamalta nöyryytykseltä. Kevinin mukaan kyseessä olikin vain harhautus, jonka oli tarkoitus saada aikaan halveksuntaa ja naurua.

– Kun julkaisin PopZao -kappaleen, ihmiset nauroivat minulle. Tein sen tarkoituksella, jotta ihmiset kohtelisivat minua juuri niin kuin he nyt kohtelevat. Kun lopulta julkaisen oikeaa materiaaliani, ihmiset tulevat todella tyrmistymään, Kevin hehkuttaa People-lehdessä.

Kevinin PopZao -kappale sai maailmalla surkean vastaanoton. Samassa haastattelussa Kevin puolustelee viihtymistään yökerhoissa. Hänen mukaansa kyseessä on työasia, koska yökerhoissa tapaa enemmän musiikkialan tähtiä, tuottajia ja muita vaikuttajia kuin normaaleina työpäivinä.