Kiss-yhtyeen tähti saa oman reality-ohjelmansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarisen Kiss -heavy-yhtyeen basisti-vokalisti Gene Simmons seuraa Ozzy Osbournen jalanjälkiä, kun hän saa perheineen oman tosi-tv-ohjelmansa, joka nähdään yhdysvaltalaisella A&E -kaapelikanavalla.

Hieman kaksimielisen Gene Simmons Family Jewels -nimen saanut ohjelma seuraa Simmonsin, hänen elämänkumppaninsa Shannon Tweedin ja kahden lapsensa, 17-vuotiaan Nickin ja 14-vuotiaan Shannonin elämää. Tiukkana perheenisänä tunnettu Simmons asuu perheineen Beverly Hillsissä.

– Minun vastuullani on suojella lapsiani sekä antaa heille rahaa ja rakkautta. Heidän työnsä on menestyä koulussa ja käyttäytyä hyvin. Piste, Simmons valottaa tiedotteessaan.

– Keskitymme elämän tärkeisiin asioihin, kuten koulutyöhön, Tweed puolestaan toteaa.

Pitkän rock-uran tehnyt kielimies Simmons väittää, ettei ole koskaan ollut pilvessä, juovuksissa tai edes polttanut. Omien sanojensa mukaan hän on harrastanut seksiä tuhansien naisten kanssa, mutta Tweed on kiistänyt väitteet. Simmonsin valloitusten listalta löytyvät esimerkiksi discotähdet Diana Ross ja Cher.