Oma poika virtsasi Michael Douglasin päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Michael Douglas joutui äskettäin vastatusten meduusan kanssa lomaillessaan Mallorcalla, Espanjassa, mutta sai nopeasti apua polttavaan tuskaansa.

Perheensä kanssa lomaillut Douglas sai meduusan poltinlokeroista polttoja selkäänsä. Tuskainen isä pyysi Dylan Michael -poikaansa lievittämään kipuaan ja pyysi tätä virtsaamaan selkäänsä.

– Vein lapseni eräänä päivänä rannalla ja meillä oli pieni ongelma medusan kanssa. Minua pistettiin aika pahasti selkään ja kaikkihan me tiedämme, että kipuun voi saada lievitystä virtsasta. Se auttaa, jos sinua polttaa pahasti.

– Niinpä pyysin viisivuotiasta poikaani virtsaamaan selkääni. Hän katsoi minua kuin olisi päässyt taivaaseen. ”Tämä se vasta kesäloma! Pissasin isän selkään”. En tiedä auttoiko se lainkaan, mutta poikani oli iloinen. Hoidamme kokemusta terapialla seuraavat 20 vuotta, Douglas naureskeli.