Supermalli Naomi Campbell pahoinpiteli jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oikukas supermalli Naomi Campbell on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pahoinpitelyjensä takia. Välillä hän kiistää pahoinpitelyt ja välillä häntä syytetään uusista tapauksista. Nyt vuorossa on jälkimmäinen, kun hänen työntekijänsä Amanda Brack on nostanut oikeusjutun supermallia vastaan.

Brack syyttää Campbellia vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja henkisistä kärsimyksistä. Haasteen mukaan Campbell aloitti verbaalisen ja psyykkisen häirinnän pian sen jälkeen, kun hän oli palkannut Brackin henkilökuntaansa. Haastettuna on Campbellin lisäksi hänen yhtiönsä Omi Ltd.

Naomi palkkasi Brackin sen jälkeen, kun hän oli avustanut mallia iltapuvun kanssa pariisilaisessa yökerhossa. Aiemmin tähden avustaja Ana Scolavino nosti syytteen, jonka mukaan malli olisi heittänyt häntä puhelimella.

50.000 euron viinilasillinen

Tänään brittilehdistössä uutisoitiin Naomin sekoiluista uuden miehensä upouudella luksusjahdilla. Hän ei pitänyt kokin valmistamasta ateriasta ja heitti viinit pitkin jahdin sisustusta. Viinilasillinen tuhosi jahdin sisustusta arviolta 50.000 euron arvosta. Naomi heilastelee nykyisin dubalaisen prinssi Badr Jafarin kanssa.