Eminem pakoilee yhä poliisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viikonloppuna, että hiphop-tähti Eminemin epäillään pahoinpidelleen miehen viime torstaina erään ravintolan wc-tiloissa. Detroitin poliisi ei ole vieläkään tavoittanut tähteä, jonka se haluaa kuulusteluihin tapahtumien johdosta.

Miad J -nimeä käyttävä mies kertoi, että Eminem iski häntä useita kertoja kasvoihin 8 Mile Roadilla sijaitsevan Cheetah -klubin vessassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Detroit Free Press -julkaisun mukaan ryhmään kuuluneella Trick Trick -rapparilla oli mukanaan ase. Eminem ja hänen ryhmänsä poistuivat paikalta heti välikohtauksen jälkeen, eikä heitä olla vieläkään tavoitettu kuulusteluihin.

Paikallinen poliisi etsii Eminemiä ja on julkisesti pyytänyt häntä ilmoittautumaan poliisille. Etsintäkuulutusta hänestä ei ole tiettävästi kuitenkaan annettu. Poliisilla ei ole vielä tiedossa tullaanko tapahtumien johdosta nostamaan syytteitä.

Musiikkipuolella Eminem tuottaa parhaillaan Obie Tricen seuraavaa Second Round’s On Me -albumia, joka julkaistaan elokuussa.