Jacksonista tulee Jumalan ääni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vahvasta ja tummasta äänestään tunnettu näyttelijä Samuel L. Jackson on mukana projektissa, jonka tarkoituksena on tehdä Raamatusta uusi englanninkielinen ääniversio. Kuten arvata saattaa, Jackson on valittu esittämään äänikirjassa pääroolia, eli Jumalan osaa.

Jackson sai osan, koska tuottajien mielestä hänen syvän tumma ja vaikuttava äänensä sopii mainiosti Jumalan rooliin. Uuden Testamentin ääniversiossa tullaan kuulemaan myös monia muita tuttuja musiikki-, elokuva- ja urheilumaailman tähtiä.

– Samuel on juuri saanut valmiiksi Uuden Testamentin ääniversion nauhoitukset. Se on tarkoitus julkaista syyskuussa, minkä jälkeen julkaistaan kokonainen Uuden Testamentin äänikirjasto ensi vuoden aikana, lähde kertoi The Daily Telegraph -lehdelle.