Eminem pääsi pälkähästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem ei ole enää epäiltynä detroitilaisessa Cheetah-klubissa sattuneesta pahoinpitelystä. Pahoinpitelyn uhri, Miad J -nimeä käyttävä mies, veti eilen syytöksensä takaisin ilman selityksiä eikä siten enää halua nostaa syytettä pahoinpitelystä.

Poliisi ei enää etsi Eminemiä, koska kyseessä oli asianomistajarikos. Detroitin poliisin tiedottaja kertoi E! Online -viihdejulkaisulle, että tapauksen tutkinta on lopetettu ja tapaus poliisin osalta historiaa. Eminem ei ilmoittautunut poliisille kuultavaksi, vaikka viranomaiset pyysivät häntä saapumaan poliisin juttusille.

Syytöksistä luopumisen syy voi olla syytösten paikkansapitämättömyys tai asia on sovittu osallisten välillä. Jälkimmäistä vaihtoehtoa pidetään useissa medioissa todennäköisempänä.