Hollywood-tähdet pakenivat sotaa Israelissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Macaulay Culkin on joutunut pakenemaan Libanonin ja Israelin välille syttynyttä sotaa. Israelissa lomaillut Culkin oli sodan syttyessä Haifassa tyttöystävänsä, 70’s Show -ohjelmasta tutun tumman kaunottaren, Mila Kunisin, kanssa.

Pariskunta päätti jättää maan heti kun Hizbollah ampui ensimmäiset ohjukset kaupunkiin. Israel on puolestaan moukaroinut Lähi-Idän Pariisia, Beirutia, raskain asein ja surmanut kymmeniä siviilejä.

Kunis ei kuitenkaan ollut tyytyväinen Yksin kotona -elokuvista tutun poikaystävänsä päätökseen paeta iskuja. Hän kertoi Jerusalem Post -lehdelle, että Culkin ylireagoi mielestään uhkaan. New York Post -lehden mukaan pari on jo palaamassa Yhdysvaltoihin. Lehden mukaan Culkin pelkäsi Haifassa jopa merta, koska siellä oli meduusoja.

Tällä hetkellä Haifa on kaikesta huolimatta kuin aavekaupunki, sillä iskujen takia viranomaiset ovat neuvoneet turisteja ja asukkaita pysymään asunnoissaan tai jättämään kaupungin.