Jussi Polet : Positive

Singlet · Stara.fi

Uusi kotimainen elektronisen musiikin artisti Jussi Polet julkaisee nyt esikoissinglensä Positive. Single on samalla uuden kotimaisen Danceteria -levymerkin ensimmäinen julkaisu.

Poletin kappale on kevyen ilmavaa housepoljentoa. Kappale tuotettu tappiin saakka, jolloin myös soundit ovat erittäin toimivia vokaaleja myöden. Vokalisti Josie Dalen eteerisen kaunis laulu sopii kappaleeseen mainiosti.

Biisin loppuosassa mukaan tuleva muokattu kitarasoundi on lainattu soundin mukaan tuloa myöden turhan selvästi Chicanen Offshore 97 -klassikosta, mikä aiheuttaa kuulijassa hienoista ärtymystä. Jos tuon lähes suoran lainauksen kuitenkin unohtaa, niin Positive on mainio tanssiraita, jossa on kaikki osat kohdallaan.

Singleltä löytyy myös Heikki ”Dallas Superstars” Liimataisen tiukempi Supermodels From Paris Remix, joka tanssittaa hieman jykevämmällä biitillä. Tässä on viisu, joka ei jää milliäkään jälkeen ulkomaisista househiteistä. Toivottavasti kevyelle klubikamalle on myös siellä käyttöä ainakin tämän kappaleen verran.

Pisteet 4/5