Basshunter : Boten Anna

Singlet · Stara.fi

Basshunter on ruotsalaisen Jonas Altbergin vuonna 1999 muodostama projekti, joka nousi äskettäin raketin lailla hittilistojen kärkeen läpimurtosinglellä Boten Anna, joka on nimetty jo useissa Pohjoismaissa vuoden viralliseksi kesähitiksi. Kappale tulee tanssittamaan syksyllä hullun lailla myös Suomen discoissa.

Anna-nimisestä irc-botista kertova kappale on ainakin lyriikoidensa puolesta tuoretta ja hauskaa kauraa. Kappaleen suomalainen vastine lienee Make Ankeen Irkkibiisi. Boten Anna on tanakkaa eurodancea, ja se hakee referenssinsä lähinnä 90-luvun puolivälistä. Kappaleen kertosäe on kuitenkin kuin purkkaa, joka tarttuu soimaan jokaiseen päähän ja sanoitukset saavat hymyn huulille.

Musiikillisesti kappale ei ole varsinainen mestariteos, mutta tarttuvuutta ja hittipotentiaalia siinä on takuulla viiden tähden edestä. Megahitti mikä megahitti. Piste.

Kappaleen musiikkivideon voi nähdä Googlen Videossa tai YouTubessa.

Pisteet 5/5