Hollywood-tähti ajoi kännissä kolarin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Daniel Baldwin kiidätettiin keskiviikkona sairaalaan hänen jouduttuaan auto-onnettomuuteen vilkkaalla kadulla Los Angelesissa. Niskaan ja selkään ruhjeita saanut Baldwin tulee saamaan tapauksen johdosta syytteet varomattomasta ajosta, ajokortitta-ajosta ja mahdollisesti vielä rattijuopumuksesta.

45-vuotias Daniel Baldwin törmäsi Ford Thunderbird -autollaan kahteen parkkeerattuun autoon ajettuaan sitä ennen poliisin tutkaan. Poliisin takaa-ajama auto karisti viranomaiset jo hetkeksi kannoiltaan, kunnes törmäsi autoihin. Toinen autoista oli suurikokoinen Hummer-ajoneuvo, joka siirtyi törmäyksen voimasta peräti kuusi metriä.

Baldwinin kyydissä ollut naismatkustaja selvisi onnettomuudesta ilman vammoja. Baldwinin veljesten jäsen on nähty urallaan useissa televisiosarjoissa, mutta varsinainen läpimurto ei ole sattunut kohdalle. Veljessarjan tunnetuin tähti on näyttelijä Alec Baldwin.