Haley Joel Osment loukkaantui auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias näyttelijä Haley Joel Osment kiidätettiin sairaalaan hänen jouduttuaan varhain torstaiaamuna auto-onnettomuuteen Los Angelesissa matkalla kotiinsa. Viranomaisten mukaan hän oli mitä ilmeisimmin menettänyt autonsa hallinnan, minkä jälkeen se törmäsi betonipylvääseen ja pyörähti ympäri.

Sairaalalähteiden mukaan näyttelijä oli tajuissaan hänen tullessaan sairaalaan eikä hänellä ollut hengenvaaraa. Medialle kerrottiin myöhemmin, ettei sairaalassa ole enää kyseisen nimistä potilasta.

Lapsitähtenä tunnetuksi tullut Osment on nimitetty jopa Oscar-ehdokkaaksi roolistaan menestyselokuvassa Kuudes aisti. Lisäksi hän on näytellyt nuorta Forrest Gumpia samannimisessä elokuvassa. Seuraavaksi hänet nähdään elokuvassa Home Of The Giants, jossa hän näyttelee toimittajaopiskelijaa, joka tekee juttua koripallojoukkueesta.