Lindsay Lohan: Paris Hilton hakkeroi kännykkäni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan ja Paris Hilton ovat edelleen yhä pahenevissa riidoissa. Nyt Lindsay väittää, että Paris olisi hakkeroinut itsensä sisään Lindsayn BlackBerry -puhelinpalveluun ja lähettänyt sieltä ihmisille erittäin ilkeitä viestejä – Lindsayn nimissä tietenkin.

– Kaikki olettivat, että viestit tulivat Lindsaylta, mutta joku muu käytti laitetta ja lähetti todella ällöttäviä ja erittäin ilkeitä viestejä. Viestit eivät tulleet Linsaylta ja nyt lakimiehet tutkivat asiaa. Jotkut ovat sitä mieltä, että Parisilla on voinyt olla osaa asiaan, sillä viestien sanamuoto tuntuu hyvin tutulta, Lindsayn tiedottaja Leslie Sloane Zelnik kertoi Page Six -julkaisulle.

Hiltonin tiedottaja Elliot Mintz on kuitenkin kiistänyt syytökset, mutta osoittanut myötätuntoa Lohania kohtaan.

– Olen surullinen, että Lindsaylle tapahtui näin. Elin samanlaisen tilanteen Parisin kanssa pari vuotta sitten, kun hänen Sidekick hakkeroitiin. Yksityisyyden menettäminen on kestämätöntä. Kuitenkin kaikki vihjaukset, että Paris olisi ollut mukana, ovat naurettavia ja valheellisia.

Paris Hilton kuohutti julkkismaailmaa viime vuoden helmikuussa, kun hänen T-Mobile Sidekick –puhelinpalvelustaan krakkeroitiin alastonkuvien lisäksi myös kymmenien megatähtien salaiset puhelinnumerot. Numeroaan joutuivat vaihtamaan esimerkiksi Eminem, Christina Aguilera, Jay-Z ja Fred Durst.