Nick Lachey Staralle: Hollywoodin sinkkuelämä on yliarvostettua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tavoitti puhelimitse New Yorkista maailman tämän hetken kuumimpiin julkkiksiin lukeutuvan Nick Lacheyn. Jessica Simpsonista taannoin eronnut tähti on kesän aikana yhdistetty useaan otteeseen televisiojuontaja Vanessa Minnilloon, ja pariskunta on ikuistettu jo lukuisia kertoja esimerkiksi lentokentillä, gaalailloissa ja kuhertelemassa uimarannalla. Virallisesti Nick on kuitenkin vielä sinkku.

Todellinen sinkkuelämä Hollywoodissa ei ole ihan Sinkkuelämää -sarjan luokkaa eikä edes sellaista kuin saamme lukea viihdelehdistä. Tiedustelimme Nickiltä, ovatko hänen päivänsä täynnä julkkiskemuja ja supermallien kanssa deittailua.

– Se ei ole läheskään sellaista kuin ihmiset ajattelevat. Olen nyt keskittynyt vain uraani ja panostan nyt siihen. Henkilökohtainen elämä asettuu ajan kanssa enkä ole nyt kovin huolestunut siitä. Mitä supermalleihin ja juhliin tulee, niin itse pyrin olemaan enemmänkin rauhallinen koti-ihminen, Nick kertoi Staralle.

Kuuntele koko haastattelu tästä!