Naomi Campbell riehui jälleen – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Naomi Campbell on kunnostautunut viime aikoina pahoinpitelemällä työntekijöitään ja sotkemalla viinillä miehensä veneen sisustusta kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Nyt tähti on jälleen otsikoissa jouduttuaan poliisin putkaan 10. heinäkuuta Lontoossa.

Naomi Campbell pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli aiheuttanut äänekkään välikohtauksen entisen poikaystävänsä asunnon ulkopuolella Belgravian asuinalueella, The Sun uutisoi perjantaina. Lehden mukaan poliisi kutsuttiin paikalle, kun Campbell saapui asunnolle aamuyöllä hakemaan hänelle kuuluvia tavaroita.

Lontoon poliisi vahvisti lehdelle, että 36-vuotias nainen pidätettiin, mutta vapautettiin muutaman tunnin kuluttua ilman syytteitä. Naomi sai myöhemmin tavaransa asunnosta poliisin avustuksella ja poistui paikalta.

Viime viikolla Naomin entinen avustaja Amanda Brack nosti syytteen supermallia vastaan. Hän syyttää Campbellia vapaudenriistosta, pahoinpitelystä ja henkisistä kärsimyksistä.